Fremtidens brød af fortidens korn Se fuld størrelse

Fremtidens brød af fortidens korn

På det biodynamiske og økologiske bageri Aurion i Hjørring har konditor Jørn Ussing Larsen i mange år arbejdet med de gamle kornsorter, enkorn, emmer, kæmpedurum og spelt; kornsorter som det har vist sig tåles af visse allergikere.

Flere detaljer

9788740080773

Tilgængelighed: På lager

5 varer på lager

DKK 156,00

I denne bog fortælles om erfaringerne med de gamle kortarter, deres historie og næringsværdi- Desuden indeholder bogen en lang række opskrifter pålækkert og nærende brød bagt af disse kornarter. Der er i opskrifterne anvendt forskellige hævemetoder, og en stor del af brødene er hævet uden brug af gær.

Jørn Ussing Larsens grundsyn er, at naturen skal behandles med ærbødighed, og det har derfor været naturligt at gå tilbage og finde "urkornet".

  • Forfatter Jørn Ussing Larsen
  • Sprog Dansk
  • Indbinding Indbunden
  • Antal sider 140
  • ISBN-10 87-90181-57-3

Søg

Kontakt os

Åbningstider i butikken:
Tirsdag: 10:00 - 12:00
Onsdag: 10:00 - 12:00
Torsdag: 10:00 - 14:00
Fredag: 10:00 - 12:00

Telefon:+45 86521117

Kontakt vores hotline
Dankort
VISA & Visa ElectronMastercardJCB Cards
Maestro